Redd for å alltid være alene

Jeg begynner å tro at jeg aldri kommer til å finne noen som faktisk vil være med meg fordi de liker MEG og ikke bare fordi de liker ting om utseendet mitt. Og jeg mener ikke de som faktisk komplimenterer utseendet ditt, men de som kun tenker på det i en seksuell sammenheng. Jeg har sluttet å få vanlige komplimenter, så jeg begynner egentlig bare å tro at det er dette jeg fortjener.

Det er ikke meningen at jeg skal være norms faste partner, men heller bare en man kan tulle litt med her og der. Snakker med meg som om de faktisk skulle like meg, men så bryr de seg egentlig ikke om meg i hele tatt. De vil heller ha vennene mine, de pene, kule og populære vennene mine. De er mye mer interessante å se på, så da er de ferdig med meg. Enten det, eller så får de meg til å føle meg som en komplett idiot for at jeg faktisk trodde noen kunne like meg.
Fordi det har vært en del sånne episoder, der jeg snakker med en person en god stund, men så gidder de ikke mer fordi de fant en mer spennende person.

Så jeg tror jeg snart kommer til å slå meg til ro med at det ikke er meningen at jeg skal ha den fine, klisje tenåringsromansen, eller noen annen slags form for romanse. Jeg skal være der for å se vennene mine være lykkelige.

Hei, jeg har å følt det som deg. Føler ingen liker meg og at de er mer opptatt av de som kjenner meg, heller bli venner med dem og jeg er det bare ignorere. Jeg har heller ingen forhold og aldri vært i. Har hatt noen små forelskelser opp gjennom tidene, men det var ingenting som varte.

Jeg har slått meg til ro at romantikk ikke er noe for meg. Det er mange som er singel og selv om du føler deg alene så er du ikke det. De som er som deg, dem finnes også der ute som meg blant annet.

Det jeg har lært at før noen andre kan elske oss, må en først elske seg selv og trives i sitt eget selskap. Skriv dagbok, skriv ned tanker og følelser. Da kan du lese senere og reflektere på din forandring. Jobb med å bli den beste utgaven av deg selv. Trivs så godt i eget selskap og da vil denne trivselen og gleden du har i dine øyne, smitte over på andre som på sikt gjør deg mer attraktiv for andre ville være med. :)