Blir noen ganger for mye for meg å takle

Jeg sliter med at jeg har for mange tanker som ikke vil gå bort. Har hva man kaller racing mind og det er blandet med angst, depresjon og PTSD. Blir mange ganger litt for mye for meg å takle. Går til terapi men ikke vært i en terapi sesjon siden høsten pga min psycolog gikk ut i mamma perm. Jeg skriver dikt ofte for å få ting ut men akkurat nå er det en del vanskelig ting å takle i livet mitt og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fikse ting og takle det som absolutt ikke kan fikses. Prøvd masse forskjellig for å hjelpe med alt dette, alt fra meditasjon til beroligende medisiner. Men jeg har ett tidligere avhengighets problem så medisin er også ikke bare bare for meg.

Jeg forsøker å se det positive i dagene mine men ofte så får jeg det som gir meg smerte kastet i fjeset mitt så fort jeg genuint smiler. Føler ofte at jeg er her for å lide. Vanskelig følelse og tanke å ha.

Har du prøvd å konfrontere de som har mobbet deg i voksen alder? Det er mange som har hatt nytte av å gjøre det.

jeg har noe lignende ihvefall med tankesettet, det er vamskelig og slippe unna.
dette må være en uhorvelig vanskelig situasjon og være i. har du ikke fått noen du kan snakke med imens hu er i mammaperm? jeg syntes det er ganske uansvarlig, at dem ikke har gitt deg noen andre å snakke med.