Vennskap og bekjentskap

Hei, jeg er en jente på 25år. Flyttet til Oslo i august og studerer. Jeg sliter med ensomhet og depresjon. Jeg ønsker å bli kjent med folk både på nett og IRL. Jeg har ingenting imot å ta meg en prat enten du er 14år eller 50år. Jeg synes det er fint å få perspektiv og innblikk i andres liv tvers av alder. Som en påminnelse hvordan det var å være yngre og lære av de som er eldre enn meg.
Jeg liker å gå tur og nyte fine utsikter. Jeg liker å trene og vil holde meg aktiv med diverse aktiviteter. Jeg liker også å feste til tider. Jeg liker også å prøve ut nye ting. Om vi ikke deler samme interesse så gjør det ikke noe, for jeg ønsker jeg å lære om dine interesser. Men alt dette har jeg ikke gjort på flere måneder pga depresjon. Det er vanskelig å komme seg ut, spesielt nå som det blir kaldere. For tiden så er det serier og filmer i senga med foodora.

Send meg privat mld her med din snap eller Facebook hvis du ønsker å bli kjent eller ta seg en prat :)

hei nirvana, jeg er mann på 55 år. jeg snakker gjerne med deg.

Hei godt voksen mann kan godt prate med meg. Jeg har mine psykiske problemer i livet mitt , men har mange interesser og hobbyer som gir meg mye. Bare å sende meg noen ord om du trenger noen å prate med.

Hej jeg skriver for Min datter på 19 år hun er ensom og har få venner . Så hun vil gjerne bli kjent med flere